Asiantuntevat ilmanvaihtolaitehuollot sekä muut ilmanvaihtopalvelut Kanta-Hämeessä ja Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä!

Me Sisäilma TM Oy:llä teemme ilmanvaihtolaitehuollot sekä tarjoamme muut ilmanvaihtoon liittyvät palvelut luotettavasti ja asiantuntevasti Kanta-Hämeessä ja Etelä-Suomessa sekä lähialueilla niin pieniin kuin suuriin kohteisiin. Tietomme ja taitomme ovat karttuneet vuosikymmenien kokemuksen myötä, ja osaamme siis auttaa uusimpien järjestelmien lisäksi myös vanhempien ilmanvaihtolaitteiden kanssa – aina taatulla ammattitaidolla. Sisäilma on erikoisalaamme, ja ratkomme sekä korjaamme puolestasi myös siihen liittyvät ongelmat. Lue alta lisää monipuolisista palveluistamme ja ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä sinun ilmanvaihtotarpeesi!

Ilmanvaihtojärjestelmien huollot ja ylläpito

Sisäilma TM Oy pitää huolta ilmanvaihtolaitteidesi toimivuudesta, puhtaudesta, tarvittavista päivityksistä sekä turvallisuudesta. Saatavillasi ovat muun muassa seuraavat palvelut: 

  • ilmanvaihtojärjestelmien huolto ja tekninen puhdistus
  • ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • puhaltimien ja suodattimien vaihto ja asennus
  • ilmanvaihtolaitteiden päivittäminen muun muassa uusilla puhaltimilla, mikä tekee niistä kustannustehokkaampia ja hiljaisempia
  • Vilpe Eco Ideal -ilmanvaihtolaitteiden ja -ilmanvaihtojärjestelmien asennus
  • ilmanvaihtojärjestelmien toiminnan sekä palotekniset tarkastukset (tarkastuksilla varmistat turvallisuutesi lisäksi sen, että mahdollisen tulipalon sattuessa olet oikeutettu saamaan korvauksen vakuutusyhtiöltäsi).


Kauttamme voit myös ostaa huippulaadukkaita ilmanvaihtojärjestelmiä ja suodattimia.

Toimivat ratkaisut sisäilmaongelmiin

 

Nimensä mukaisesti Sisäilma TM Oy on sisäilman asiantuntija. On meidän työmme varmistaa, että sisäilmaa on ensinnäkin riittävästi ja että se on raikasta ja puhdasta hengittää. Sisäilmaongelmat eivät aina ole yksinkertaisia, mutta me ilmanvaihdon ammattilaisina ratkomme ja korjaamme niistä pulmallisimmatkin. Tarjoamme sinulle seuraavat palvelut:

  • ilmamäärien mittaus ja säätö
  • sisäilmaongelmien kartoitus, ratkaiseminen ja korjaaminen.

 

Sisäilma TM Oy on täyden palvelun ilmanvaihtoalan ammattilainen, joka toteuttaa ilmanvaihtolaitehuollot niin uusille kuin vanhemmillekin ilmanvaihtojärjestelmille sekä monet muut ilmanvaihtoon ja sisäilmaan liittyvät työt Kanta-Hämeessä ja Etelä-Suomessa sekä lähialueilla.

 

Ota meihin yhteyttä ja laitetaan sinunkin ilmanvaihtosi kuntoon! 

Kukapa ei haluaisi hengittää raikasta ja puhdasta sisäilmaa? Me Sisäilma TM Oy:llä haluamme varmistaa, että hengittämäsi sisäilma on laadukasta niin kotonasi kuin käyttämissäsi julkisissa tiloissa. Sisäilma TM Oy on Kanta-Hämeessä ja Etelä-Suomessa toimiva sisäilmaan erikoistunut ilmanvaihtoalan yritys, joka toteuttaa vuosikymmenten kokemuksella ilmanvaihtojärjestelmien huollot ja puhdistukset sekä päivittää vanhentuneet ilmanvaihtosysteemit vastaamaan nykyajan tarpeita. 

 

Kauttamme voit myös ostaa huippulaadukkaita ilmanvaihtolaitteita sekä suodattimia, ja me hoidamme asennuksen sujuvasti puolestasi. Tarjoamme myös ilmanvaihtojärjestelmien toiminta- ja paloteknisiä tarkastuksia, joiden avulla voit varmistaa niin vanhojen kuin uudempien ilmanvaihtolaitteittesi turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden. Me hoidamme kaikki tarvitsemasi ilmanvaihtopalvelut Kanta-Hämeessä ja Etelä-Suomessa sekä lähialueilla rautaisella ammattitaidolla, aina luotettavasti ja varmasti!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.